Uusi kausi, uudet kujeet

Tennis-Roima piti epävirallisen kokouksensa 7.5., jossa sovittiin ja käsiteltiin kauden tulevia asioita.

Joukkuesarjaan lähdetään jälleen kolmen joukkueen turvin. Ykkösjoukkueessa pelaavat tällä kaudella Jussi Salomäki, Mikko Puoskari ja Pasi Kauha. Kakkosjoukkueessa puolestaan Juha Hepojoki, Juha Laine, Juha Hamilas ja Joni Piirainen. Kolmosjoukkueessa pelaavat tuttuun tapaan Olli Laurila, Jukka Helin ja Gerald Lee sekä uutena miehenä Pertti Uusimäki. Myös muitakin seuran pelaajia saatetaan nähdä tositoimissa varamiesten ominaisuudessa.

Tennis-Roiman omat kisat eli Uudenkaupungin Kansalliset ovat tällä kaudella puolestaan viikkoa myöhemmin kuin normaalisti eli 14.6.-16.6. Myös sarjoihin tulee pieniä muutoksia, C-luokka muuttuu B3-luokaksi ja myös A-luokkalaisille tulee oma nelinpelisarja.

Tennis-Roimalla on myös tarkoitus aloittaa aluksi hyvin pienimuotoista valmennustoimintaa. Torstaisin klo 17:00-17:45 vedetään yhdelle pienten lasten (4-6v) ryhmälle leikkimielistä tennisvalmennusta.

Myös tenniskentän vuokrasopimusta ruuvattiin uuteen uskoon ja tästä lähin seura tulee saamaan kentästä saadut tuotot itselleen.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*