Uudenkaupungin kansallisten tulokset

kansalliset_2015

Uudenkaupungin kansalliset miteltiin sairaalan kentillä 12. – 14.6. Sunnuntain sateesta huolimatta kisat saatiin pelattua hienosti loppuun asti ja paikallista menestystäkin saatiin.

A-sarja jäi tänä vuonna valitettavasti väliin, koska osallistujia oli vain kolme. Tämän ei kuitenkaan annettu häiritä, sillä B3-sarjassa saatiin täysi 16 hengen kaavio ja nelinpelissäkin oli komeasti peräti 12 paria, joista 5 paria olivat paikallisen Roiman edustajia.

B3-sarjan kaksinpelissä voiton nappasi lopulta Ville Salomäki, joka pehmitti loppuottelussa Roiman Juha Hepojoen lukemin 6-2, 6-2. Nelinpelissä puolestaan saatiin Roima voittajaksi, kun Veli-Pekka Virtanen ja Kimmo Kuvaja nappasivat voiton ÅLK:n parista Ville Kostamoinen – Jussi Vanto lukemin 6-2, 6-1. Selkeistä lukemista huolimatta mestareilla oli erittäin tiukkoja vääntöjä jo ennen finaaleja ja ensimmäisen kierroksen ottelussa raumalaisparilla oli jo yksi ottelupallo. Myös välierissä oli tiukkaa sillä veljespari Juha Laine ja Riku Laine taipuivat vasta pitkän tiebraken jälkeen lukemin 11-9.

Yleisöä oli varsinkin perjantaina ja lauantaina todella mukavasti ja muutamaan otteeseen katsomo oli lähes täynnä. Tennis-Roima kiittääkin kaikki kisoihin osallistuneita pelaajia ja katsojia ja toivottaa hyvää kesän jatkoa!

Katso lopulliset tulokset tennisässästä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*