Uudenkaupungin kansalliset 14.-16.6.

Perinteiset Uudenkaupungin kansalliset tenniskilpailut pelataan jälleen tuttuun tapaan Uudenkaupungin sairaalan massakentillä. Edellisvuosista poiketen tänä vuonna kisat pelataan kuitenkin viikkoa myöhemmin, joten tennisihmiset pääsevät nauttimaan merefestitunnelmista rauhassa.

Sarjat ovat tänä vuonna sekä kaksinpelissä että nelinpelissä A ja B3. Kaksinpeleissä on jälleen tänäkin vuonna mukavat palkinnot, A-luokan voittajalle on tiedossa 150€ riihikuivaa ja B3-luokan voittajalle puolestaan 120€. Ottelut on tarkoitus aloittaa perjantaina 14.6. klo 16.00 alkaen.

Ilmoittautumiset tulee tehdä maanantaihin 10.6. klo 18.00 mennessä joko sähköpostiin jussi.salomaki@gmail.com tai tennisässän kautta. Arvonta suoritetaan tiistaina klo 18.00 ja otteluaikoja voi tiedustella keskiviikkona klo 12 alkaen.

Nyt siis kaikki joukolla osallistumaan vaikka sitten katsojan ominaisuudessa! Kenttää ja kisatapahtumaakin on pyritty edelleen kehittämään tuuliverkkojen ja siirrettävien telttojen avulla ja saatetaanpa turnauksessa pelata näytösottelukin katsojien iloksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*