Roima aloittaa tennisvalmennuksen kaikenikäisille

Uudessakaupungissa tennisopetus on jo pitkään jäänyt yksittäisten ihmisten harteille, mutta nyt hiljalleen toimintaa herätellyt Tennis-Roima aikoo tarjota kaikille halukkaille tennisvalmennusta kesän aikana.

– Meillä oli jo viime kesänä sekä myös talvella alle kouluikäisten ryhmä, jossa vähän haettiin tuntumaa valmennustoimintaan. Aikuisten kilpailutoimintaa on ollut jo kuusi vuotta, nyt olisi sitten tarkoitus laajentaa myös valmennuspuolelle, seuran puheenjohtaja Juha Laine kertoi.

Roiman toiminta on keskittynyt sairaalan massakentille, missä myös valmennustoiminta tapahtuu. Välineiksi riittää lapsille maila, lenkkarit ja urheiluvaatteet. Aikuisilla olisi hyvä olla tennikseen tarkoitetut tossut.

– Kentän pinta saattaa rikkoontua, jos aikuinen juoksentelee tavallisissa lenkkitossuissa. Mailoja voidaan aluksi lainatakin tarvittaessa eli ilman sitä voi tulla ensin kokeilemaan, Laine kommentoi.

Valmennuksessa ovat mukana seuran omat pelaajat. Aikuisvalmennuksesta vastaa A-luokassa itse pelaava Jussi Salomäki, jolla valmennuskokemusta nimenomaan tenniksestä on eniten. Laine ottaa päävastuun lasten ja nuorten valmennuksesta.

– Emme aio lähteä millään kurssimuotoisella systeemillä, vaan ainakin nuorten kanssa harjoituksia vedetään kerran viikossa. Ryhmiä tehdään iän mukaan sen verran mitä tarvis on. Pienimpien ryhmä on 3-4-vuotiaat, jossa vedetään tennispainotteista liikuntakerhoa. Se ryhmä on kuitenkin jo täysi eli siihen porukkaan ei oteta lisää. Kesän osallistumismaksut ovat nuorilla erilaiset kuin aikuisilla, Laine totesi.

Ilmoittautumisia ja kyselyjä voi tehdä sähköpostitse juha.laine@novida.fi tai puhelimella 050-3639049.

– Eniten toivoisimme, että helatorstaina miesten treenivuoron aikana kello kuuden ja seitsemän välillä pääsisi käymään sairaalan kentillä. Silloin valmennuksesta pääsisi puhumaan asiasta kasvokkain. Meillä on samana päivänä alle kouluikäisten vuoro viidestä kuuteen ja sitäkin voi tulla halutessa seuraamaan, Laine totesi.

Roimalla on alkavana kesänä kolme joukkuetta sarjatenniksessä. Ykkösjoukkue pelaa kolmosdivaria, kaksi muuta nelosdivisioonaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*