Kisat onnellisesti ohi

Roiman järjestämät vuotuiset Uudenkaupungin kansalliset tenniskisat on nyt käyty ja oikkuilevasta säästä sekä vähentyneestä osanottajamäärästä huolimatta saatiin jälleen käytyä läpi onnistuneet kilpailut.

Kisat huipentuivat todella kovatasoiseen miesten A-luokan finaaliin, jossa viime vuoden tapaan kohtasivat Santtu Leskinen ja Petri Terho. Ensimmäinen erä meni vielä melko selkeästi Leskiselle lukemin 6-2, mutta toisessa erässä Terho kohensi ja pääsi jopa pariin eräpallotilanteeseen. Leskinen kuitenkin käänsi ratkaisevat pisteet itselleen ja voitti toisen erän tie-braken kautta ja näin ollen koko ottelun erälukemin 2-0.

C-luokassa puolestaan ukilaiset ja raumalaiset kamppailivat keskenään kahdeksan miehen kaaviossa. Roimalaisista Casper Santanen selvitti tiensä välieriin ja Juha Hepojoki finaaliin. Molemmat saivat kuitenkin kylmää kyytiä sarjan suvereenilta voittajalta, raumalaiselta Tuomas Heinoselta, joka ei koko kisassa hävinnyt kuin 7 peliä.

Myös nelinpelissä Heinonen pokkasi ykköstilan parinaan Roiman GM Juha Laine. Kaksikko voitti lohkotyylisesti pelatun nelinpelisarjan häviämättä erääkään.

Kaiken kaikkiaan oli jälleen onnistuneet kisat ja järjestäjien puolesta osoitetaan kiitokset kaikille osallistujille ja mukana olijoille!

Sarjojen voittajat:

Miehet A-luokka: Santtu Leskinen (finaalissa voitto Petri Terhosta lukemin 6-2, 7-6)

Miehet C-luokka: Tuomas Heinonen (finaalissa voitto Juha Hepojoesta lukemin 6-0, 6-3)

Miehet C-nelinpeli: Tuomas Heinonen & Juha Laine

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*