Kesän sarjakausi päätökseen

Kesän sarjakausi tenniksessä on siis saatu päätökseen ja Roiman kaikki kolme joukkuetta selvisivät  urakastaan kunnialla, vaikka sarjanousuja tai -karsintoja ei tällä kertaa nähtykään.

Roiman ykkösjoukkue pelasi kolmosdivisioonaa C-lohkossa, jossa joukkue tuli lopulta hienosti toiseksi TVS 4:n voittaessa lohkon puhtaalla pelillä. Roima nappasi otteluistaan 3 voittoa, 2 tasapeliä ja 2 tappiota. Joukkueessa pelasivat Jussi Salomäki, Mikko Puoskari ja Pasi Kauha sekä yhden ottelun tuurajina Joni Piirainen, Ville Salomäki ja Petri Wideroos.

Roima 2 tuli omassa lohkossaan myös toiseksi ja ainut tappio tulikin Huittista vastaan päätöskamppailussa. Huittinen myös lopulta voitti nelosdivisioonan G-lohkon puhtaalla pelillä. Kakkosjoukkue hoiti kaikki pelinsä samalla porukalla. Juha Hepojoki pelasi joukkueen ykköspelaajana ja Juha Laine puolestaan kakkosena. Seuran GM Laine hoiti muuten kaikki viisi kaksinpeliotteluaan tyylikkäästi kotiin 2-0 lukemin. Joukkueen kolmospelaajana pelasi Juha Hamilas.

Roima 3 eli seuran senioriosasto puolestaan kisaili nelosen F-lohkossa. Urhea tavoite sarjapaikan säilyttämisestä onnistui jälleen ja kuuden joukkueen lohkossa lopullinen sijoitus oli lopulta viides. Lohkon voiton vei PVS 2 Porista. Kolmosjoukkueen värejä edustivat tällä kaudella Olli Laurila, Jukka Helin, Gerald Lee ja uutena miehenä Pertti Uusimäki, joka myös nappasi komeasti voiton ensimmäisestä ottelustaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*