Bistro Bay Open päätökseen – Katso tulokset täältä

bistrobayopen2016

Bistro Bay Open Uusikaupunki käytiin vaihtelevissa sääolosuhteissa 17.-19.6. sairaalan massakentillä. Lauantain sateesta huolimatta kisat saatiin kuitenkin kunniakkaasti päätökseen.

Osallistujia ja yleisöä oli tämän vuoden kisoissa mukavasti, B3-luokassa osanottajia oli peräti 17, D-luokassa 9 ja B3-nelinpelissäkin mukavasti 9 paria.

Ensimmäistä kertaa kisoissa mukana olleen D-luokan klaarasi Tampereen Tenniksen Timo Riipinen, joka voitti finaalissa Laitilan Marko Nyyssösen lukemin 4-6, 6-3, 6-0. Aikanaan korkeallakin rankingeissa ollut Nyyssönen väläytti välillä melkoa tulisiakin lyöntejä, mutta lopulta Riipisen varmuus ja tasaisuus ratkaisi ottelun. Roimalaisista D-luokassa mukana olivat Antti Lehmus, Sauli Wagner ja Aki Mykkänen. Roimalaisten kohtaamisessa Mykkänen nappasi voiton Lehmuksesta, kun taas Wagner hävisi tulevalle turnausvoittajalle avauskierroksella. Myös Mykkänen hävisi niukasti Riipiselle välierissä viihdyttävän ottelun päätteeksi lukemin 7-5, 6-4.

B3-luokassa nähtiin viime vuoden finaalin toisinto, kun Roiman Juha Hepojoki kohtasi turkulaisen Ville Salomäen. Tahti oli melko sama kuin viime vuonna, tosin toisessa erässä Hepojoella oli pieni sauma viedä ottelu kolmanteen erään, mutta lopulta Salomäki klaarasi ottelun tyylikkäästi nimiinsä 6-2, 7-5. Muista roimalaisista Riku Laine otti loistavan voiton avauskierroksella Joonas Liukkosesta numeroin 6-0, 6-4, mutta joutui seuraavalla kierroksella taipumaan RAVS:n Olli Kuuluvaiselle. Roimalaisista mukana oli myös Pasi Kauha, joka tykitti avauskierroksella puhtaan 6-0, 6-0 voiton, mutta joutui toisella kierroksella melkoiseen lyöntimyllyyn helsingiläistä Max Sivulaa vastaan.

Nelinpelissä viime vuoden mestarit Veli-Pekka Virtanen ja Kimmo Kuvaja hävisivät yllättäen jo avauskierroksella upeasti pelanneelle raumalaisparille Pauli Tuomola-Mika Laine. Turnausvoiton nappasi ansaitusti isä-poika-pari Helsingistä eli Jukka ja Aleksi Markkanen, jotka voittivat finaalissa parin Tuomola-Laine lukemin 6-2, 7-5. Muita roimalaisia nelurissa olivat Antti Lehmus, Sauli Wagner, Olli Laurila, Juha Hamilas, Gerald Lee, Juha Hepojoki, Juha Laine ja Riku Laine.

Tulokset tennisässässä >

Tennis-Roima haluaakin kiittää kaikkia osallistujia, sponsoreita ja talkoolaisia ja toivottaa kaikki taas tervetulleeksi ensi vuonna!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*