Kausi 2017

Kaudeksi 2017 saatiin jälleen myös kolmas joukkue sarjaan mukaan, kun Roiman uudet vahvistukset lähtivät kokeilemaan taitojaan nelosdivisioonaan. Joukkueelle osui nelosdivaritasolle melko kova lohko ja näin ollen lopullinen sijoitus oli kuuden joukkueen sarjassa 5., joten sarjapaikka onnistuttiin säilyttämään. Joukkueessa pelasivat Sauli Wagner, Jarmo Lännistö, Mathias Suves, Gerald Lee Sr., Antti Lehmus ja Jukka Helin.

Joukkue osallistui myös talvisarjaan samalla porukalla ja tuloksena oli nelosdivisioonassa seitsemän joukkueen lohkossa kuudes sija.

Kausi 2013

Roima 3 jatkoi kaudella 2013 edellisvuosista tutulla kokoonpanolla: Olli Laurila, Jukka Helin ja Gerald Lee sr. Myös Pertti Uusimäki pelasi joukkueessa pari ottelua. Roima 3:n tutuksi tullut tavoite eli sarjassa säilyminen onnistui jälleen kerran vaivattomasti. Lopullinen sijoitus oli kuuden joukkueen divisioonassa viides kauden tähtihetken osuessa sarjapeliin Noormarkkua vastaan, josta ”Legendat” kävivät nappaamassa puhtaan voiton 4-0.

Kausi 2012

Kaudella 2012 Roimalla oli sarjatenniksessä mukana peräti kolme joukkuetta. Uutena tulokkaana mukana oli Roima 3, jossa kuitenkin pelasivat tutut miehet viime vuoden Roima 2:sta. Legendajoukkueen riveissä kamppailivat siis Joni Piirainen, Olli Laurila, Jukka Helin sekä Gerald Lee.